Köpvillkor

Tjänst

Dessa köpevillkor avser tjänsten Min Deklaration, som erbjuds på webbsidan https://mindeklaration.se/ som är ett deklarationsstöd för privatpersoner (”Användare”) som utförs av en av Min Deklaration anlitad rådgivare/konsult eller tredje part i anslutning till tjänsterna ("Analysen").

Priser

Vid beställning via webbsidan gäller de priser som anges på webbsidan. Priser anges i svenska kronor och är inklusive moms.

Betalning

Du som Användare kan betala på sätt som anges på webbsidan. Min Deklaration förbehåller sig rätten att inte alltid erbjuda alla betalsätt samt att ändra betalsätt om det som du valt av någon anledning inte fungerar vid tillfället för köpet eller du inte godkänns för det valda betalsättet. Bekräftelse på din betalning kommer skickas via e-post till din angivna e-postadress.

På specifika och av Min Deklarationer bestämda deklarationer med mer omfattande arbete kan tilläggsdebitering som våra kunder alltid får ta del av och godkänna innan vi fortsätter arbetet.

System För Betalning

Betalning görs genom Klarna (www.klarna.se) för betalningar med faktura, kort och direktbetalning. Klarna uppfyller kraven för PCI DSS.

Leveransvillkor

Resultatet av Analysen ska skickas till Användaren inom 14 dagar efter mottagen beställning. Användaren får en bekräftelse via e-post som innehåller länk till dessa köpevillkor för enkel åtkomst. Har Användaren skrivit in fel e-postadress kan denne mejla hej@mindeklaration.se för vidare hjälp.

Om Min Deklaration inte kan leverera inom avtalad tid ska Användaren utan onödigt dröjsmål informeras om anledningen till förseningen och upplysas om en ny leveranstidpunkt. Kan Min Deklaration inte heller åtgärda felet inom skälig tid har Användaren möjlighet att häva köpet genom att mejla hej@mindeklaration.se. Om Användaren har grund för hävningen betalas det belopp som Användaren betalat tillbaka. Min Deklaration betalar snarast tillbaka beloppet, dock senast inom 14 dagar från och med det datum Användaren visat grund för hävningen. Återbetalningen sker till det betalningsalternativ som Användaren valde.

Ångerrätt

Konsumenter har normalt 14 dagars ångerrätt, men digitala tjänster och digitalt innehåll vars utförande påbörjas vid beställning och som levereras inom 14 dagar innefattas inte i detta om du som Användare samtycker till detta. Genom att du tar i anspråk Min Deklaration accepterar du dessa villkor och samtycker till att ångerrätten inte gäller för din beställning av digitalt innehåll och/eller digitala tjänster.

Vid Åberopande Av Ångerrätt

Kontakta oss på hej@mindeklaration.se så berättar vi hur du ska gå vidare. Mer information och användbara länkar om konsumenters ångerrätt finner du här:
  • Ångerblankett från Konsumentverket, länk: Konsumentverket
  • Allmänna Reklamationsnämnden, länk: ARN, postadress: ARN, box 174, 101 23 Stockholm
  • Tvistelösning på Internet, länk: Tvist

Bytesrätt

Analysen går ej att byta mot annan/ny analys.

Reklamation

Vid reklamation, kontakta oss på hej@mindeklaration.se så berättar vi hur du ska gå vidare.

Återbetalning

Återbetalning vid reklamation ska ske utan onödigt dröjsmål.

Observera att det i vissa fall kan ta någon bankdag från det att Min Deklaration gjort överföringen, innan pengarna kommer in på ditt konto. Återbetalning sker med samma betalningssätt som vid köpet.

Klagomål

Klagomål kan framföras till hej@mindeklaration.se eller med brev till:
Min Deklaration Sverige AB, Fatburs Brunnsgata 14, 118 28 Stockholm.

Kontaktuppgifter

Min Deklaration Sverige AB
Adress: Fatburs Brunnsgata 14, 118 28 Stockholm
Org. nr: 559270-4091
E-postadress: hej@mindeklaration.se